Aanbieding!

Gouden Carolus Whisky Infused 33 cl

Oorspronkelijke prijs was: €2.95.Huidige prijs is: €2.70.
excl. statiegeld van 0.10

Gouden Carolus Imperial Dark werd verrijkt met een infusie van Gouden Carolus Single Malt whisky. Dit resulteert in een uniek bier: krachtig en volmondig met subtiele toetsen van vanille, eikenhout en chocolade. Een keizerlijk brouwsel om te koesteren.

Brouwerij Het Anker, Mechelen, België

In het begin van de 15e eeuw was het begijnhof van Mechelen sterk aanwezig in de stad. Het begijnhof bezat een belangrijk “Krankenhuis” welke gesitueerd was op de huidige site van de brouwerij, waar men begon met het brouwen van bieren. In 1872 koopt de familie Van Breedam de brouwerij en bouwt een moderne brouwerij met stoomketel. De liefde voor het vak en de interesse van de familie Van Breedam voor de Mechelse glorieperiode onder de Hertogen van Bourgondië, liggen aan de basis voor de terugkeer naar de tradities en het brouwen van speciale bieren. In 1990 opende Het Anker binnen de muren van de brouwerij een 3-sterren hotel: een uniek concept in België.

Eind 2010 werd de vernieuwde brasserie geopend en de rondleidingen door de brouwerij herstart. Eveneens in 2010 werd in Blaasveld, in de 17-eeuwse familiehoeve, een volwaardige whiskystokerij opgebouwd en in gebruik genomen: de Gouden Carolus Single Malt werd in 2013 op de markt gebracht en heeft intussen al meerdere internationale prijzen gewonnen. Ondertussen verwierf de brouwerij internationale bekendheid, wordt er naar meer dan 40 landen geëxporteerd en worden de bieren wereldwijd gelauwerd. Getuige hiervan de vele internationale prijzen en onderscheidingen die de brouwerij in ontvangst mocht nemen.