Spirit van de maand mei ’21

Disaronno Liqueur

Disaronno wordt gezien als hét voorbeeld van de Italiaanse levensstijl en wordt erkend als ‘The World’s Favourite Italian Liquor’.

Disaronno Originale

Disaronno is “The original” en onder andere te herkennen aan zijn iconische fles die stijl, elegantie en moderniteit combineert. Het unieke recept van Disaronno geeft de drank een heerlijk zachte en aromatische smaak van verfijnde amandelen, aangevuld door subtiele hints, zoals zoete vanille en andere kruiden.

SERVEERSUGGESTIE: Straight, over ijs in een glas of in een heerlijke cocktail.


Disaronno Velvet

De eigentijdse en unieke likeur is perfect voor liefhebbers van cream likeuren met een intens aroma. Disaronno Velvet is een cream likeur die ontstaat door de klassieke likeur van dit merk met échte Nederlandse melk te combineren. De kenmerkende smaak van ‘s werelds meest gedronken Italiaanse likeur krijgt onverwachte nuances. De smaak is zacht en zoet, zoals je van Disaronno gewend bent, maar met romige en zijdezachte lagen door de toevoeging van melk. Disaronno Velvet voegt een nieuwe dimensie toe aan de smaakbeleving van Disaronno Originale; dat over de hele wereld generaties voor zich heeft gewonnen en zijn stempel heeft gedrukt met fluweelzachte tonen.


Puur Genieten!

Prijswijzigingen voorbehouden.