Aanbieding!

Texels Skuumkoppe 0.0 30 cl

1.49
excl. statiegeld van 0.15

Het vertrouwde Texels Skuumkoppe is er nu ook alcoholvrij! Voortbouwend op de smaak en kracht van Skuumkoppe is er een heerlijk bier gecreëerd, bijzonder en toegankelijk, net als Texel zelf. Texels Skuumkoppe 0.0 is een verfrissend en dorstlessend bier, geschikt voor ieder seizoen en elk moment.
Alcohol: 0.0%

Texels Brouwerij

Onder de Waddenlucht, midden tussen de uitgestrekte groene weiden aan de rand van natuurgebied ‘De Hoge Berg’ op Texel, staat de voormalige zuivelfabriek van Oudeschild. Waar vroeger kaas werd gemaakt, glanzen nu de koperen brouwketels. Het hart van een brouwerij waar bijzonder Texels bier zijn oorsprong vindt.

Al sinds 1999 brouwt Texels unieke speciaalbieren van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Bieren met een bijzonder verhaal en een uitgesproken smaak. Ook hun bekendste prijswinnend bier, Texels Skuumkoppe, is ontstaan op het eiland.

Inmiddels wordt Texels speciaalbier door velen geliefd en gunnen ze heel Nederland hun lekkere bier. Om het prachtige eiland te ontzien, hebben ze daarom besloten om de brouwerij op het eiland niet verder uit te breiden. In plaats daarvan brouwen de vakmensen van Texel een deel van onze bieren aan de ‘overkant’. Wel zo duurzaam en uiteraard gebeurt dit onder strenge kwaliteitstoezicht en volgens hetzelfde op Texel ontwikkelde en verfijnde recept.