Wijn van de maand juni ’24

Paul Mas Le Blanc & Le Rosé

Wijn van de maand juni 2024

Paul Mas Vin de Pays d’Oc, Zuid-Frankrijk, 2021

Het alom vertrouwde en geprezen wijndomein Paul Mas maakt voor De Wijnproevers een verrukkelijke witte wijn en rosé. Zo lekker, dat ze meteen Le Blanc en Le Rosé zijn genoemd. De ultieme zomerwijnen van 2022! Dat zie, ruik en proef je al van een afstand! Met een hip boeket niet alleen óp maar ook ín de fles!

Le Blanc par Paul Mas

Deze witte wijn is als een boeket bloemen samengesteld uit Viognier, Vermentino, Pinot Gris, Macabeu, Sauvignon Blanc en Colombard. En net als Le Rosé – die er al even hip uitziet – ook afgesloten met Vinolok, een prachtige glazen stopper. Le Blanc is een echte dorstlesser, een originele, sappige wijn met een charmante neus van gekonfijte peer, appel en meloen. Lekker fris en makkelijk drinkbaar, met perzik en abrikoos, papaja en Provençaalse kruiden. Heerlijk bij schaal- en schelpdieren!

Le Rosé par Paul Mas

De rosé is een blend van Grenache Gris, Gremache Noir, Pinot Gris, Cinsault en Caladoc, die samen letterlijk en figuurlijk een prachtig boeket geven. Met een fijne roze zweem en romige aanzet. Met veel rood fruit en een delicate kruidigheid! Heerlijk op het terras, maar ook niet te versmaden bij salades, pizza’s en schaal- en schelpdieren. De prachtige fles is ook prima her te gebruiken dankzij de geweldige glazen stopper!


Puur Genieten!

Aanbieding geldig tot en met 30 juni 2024 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.