Hendrick’s Grand Cabaret Gin 70 cl

42.99

Een heerlijke gin met golven van fruit en frisheid. Hendrick’s Grand Cabaret is ideaal om een ​​verfrissend ooh là là toe te voegen aan glorieuze bijeenkomsten.

Een heerlijke creatie met een sensueel cabaret van decadente steenfruitaroma’s en een vleugje zoete aromatische kruiden. Geïnspireerd door een 17e-eeuws Frans experiment, waarbij het distilleren van steenfruit onverwachts een werkelijk smakelijk drankje opleverde. Dit leidde tot de verbeelding van masterdistiller, Lesley Gracie, om hiermee te gaan experimenteren.

Gepresenteerd in een herkenbare fles van 70 cl, omarmt Hendrick’s Grand Cabaret de essentie van rijke fruittonen en aromatische kruiden, zorgvuldig gedistilleerd tot in de perfectie, resulterend in een onvergetelijke doordrenkte gin die de zintuigen verrukt.

Ontworpen voor de veeleisende gin-liefhebber, zal deze premium gin je smaakpapillen verleiden met decadent steenfruit, zoete kruiden en ​​verfrissende elegantie.

Hef uw glas op het grootse feest van smaak met Hendrick’s Grand Cabaret en laat uw zintuigen deelnemen aan een betoverende reis door de wereld van premium gin.

 

Proefnotities
Kleur: volkomen helder

Aroma: Levendig en helder met steenfruit. Sterke tonen van vers abrikozenvlees en zoete, bijna gekonfijte perziken. Een lichte bloemige toon van rozenwater zweeft langs de randen.

Smaak: Perzik, zoete sinaasappel, citroen en een vleugje jeneverbes. Steenfruit. Honing, abrikoos, verse mirabelpruimen, jeneverbes en vlierbloesem.

Afdronk: Lang met een nagloed van vlierbloesem, gedroogde abrikoos en peper.

 

Perfect serve:
Voeg gewoon tonic en een garnituur van komkommerschijfjes toe en geniet van de allure van deze handgemaakte gin, met individualiteit en een smaak die zich onderscheidt van de massa.