Bier van de maand september ’23

BON SECOURS

Bier van de maand september 2023

Brasserie Caulier is een familiebrouwerij die enkele tientallen jaren smaakvolle bieren brouwt vlakbij de Frans-Belgische grens. Bekende bieren zijn Paix-Dieu en natuurlijk Bon-Secours


TRADITION
Blond Bier

Dit sterke blonde ongepasteuriseerde bier hergist op fles is het paradepaardje van Brasserie Caulier. Dit bier wordt al 20 jaar gebrouwen met onze eigen giststam en bevat heel weinig suiker. Het geeft aroma’s vrij van mout, hop, kandijsuiker en citrusvruchten. Het heeft een rijkelijk en vast schuim. In de mond is Bon Secours Tradition krachtig, verfrissend en lichtjes bitter.
8% Alc.

Prijs per Fles:
€ 2.60 per fles 0.33 (excl. Emballage)

4-HOUBLONS
Belgian IPA

De Bon Secours 4 Houblons met vier hopsoorten is een lichte karaktervolle IPA en was de publiekslieveling op onze opendeurdag. De hopsoorten Nugget, Centennial, Cascade en Belma geven het bier een rijke smaak en een uitgesproken bitterheid. Op het gehemelte proeft u aroma’s van citrusvruchten, exotisch fruit en lychee.
5,9% Alc.

Prijs per Fles:
€ 2.40 per fles 0.33 (excl. Emballage)

PRESTIGE
Tripel bier

Deze nieuwe Bon Secours is een echte tripel. Dankzij de 3 granen (gerst, tarwe en haver) krijgt het bier een gevarieerde en complexe smaak. U zult de ronde smaak met lekkere kruidige toetsen en de noten van citrusvruchten kunnen proeven in de afdronk, samen met de licht uitgesproken bitterheid.
9% Alc.

Prijs per Fles:
€ 2.60 per fles 0.33 (excl. Emballage)

BIJ 4 FLESSEN (IN DE MIX) -> 1 GRATIS GLAS!


Puur Genieten!

Aanbieding geldig tot 30 september 2023 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.